Veelgestelde vragen

separator

Waar ligt de B&B Windsor?

De B&B is gelegen in Waulsort (pittoresk dorpje) gelegen aan de oevers van de Maas tussen Dinant (15') en Hastière (5') of 20' van Ciney.
 

Is de B&B Windsor rustig?

Rustiger kan niet, want alleen het toegangspad ligt vlakbij de B&B. Het enige geluid dat je hoort zijn vogelgezang.
 

Accepteert u dieren?

Helaas nee, voor hygiënische redenen en mogelijke allergieën van bepaalde gasten accepteren wij geen honden of katten, hoe klein ze ook zijn.
 

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Wij heten u welkom vanaf 16.30 uur (om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, verzoeken wij u uw geschatte aankomsttijd door te geven). Uitchecken is vóór 11.00 uur.
 

Kan ik mijn baby meenemen?

Uit brandveiligheidsoverwegingen zijn wij slechts bevoegd om maximaal 2 personen op een kamer te huisvesten (slechts 1 persoon in de Aux Reflets kamer).


Garandeert u een betere prijs als ik rechtstreeks boek?

Ja, wij garanderen het. Onze directe prijzen zijn gemiddeld minimaal € 10,- lager per nacht.


Ga je elke dag door de kamers?

Ja, bij een verblijf van meerdere nachten maken wij de bedden op, ruimen we de prullenbak op en frissen we de badkamer op (tenzij u uiteraard niet wilt dat wij uw kamer betreden). U kunt erop vertrouwen, wij hebben geen personeel, dus wij zijn het die persoonlijk zorgdragen voor de schoonmaak van uw kamers.

 

Heeft u een bar ter plaatse?

Ja, wij bieden u een assortiment van lokale Caracole-bieren (brouwerij in Falmignoul), wijn (wit, rosé, rood), mousserende wijn en frisdranken aan.

 

Is het mogelijk om 's avonds ter plaatse te eten?

Ja, er zijn  veel restaurants in de regio, maar het kan zijn dat je 's avonds niet wilt buiten gaan en wij zijn sinds kort erkend als Horeca door de FAVV. Tussen 18.00 en 20.00 uur serveren wij u huisgemaakte Bolognese lasagne of een lokaal charcuterie/kaasplankje en een chocolademousse (ook huisgemaakt). Wij verzoeken u daarom de drankjes van de B&B te consumeren.

 

Kan ik met de fiets of met mijn fiets komen?

Ja, wij hebben het label ""Bienvenue Vélos"" en bieden u een beveiligde garage en kleine nooduitrusting. U kunt ook uw fietsaccu's opladen.

 

Heeft u privéparkeergelegenheid?

Ja, binnen ons pand staan ten minste 6 parkeerplaatsen tot uw beschikking.
 

Heeft u een laadpaal voor elektrische auto's?

We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om er een op ons terrein te installeren. In de tussentijd vindt u hieronder een lijst met plaatsen waar u uw auto kunt opladen: Dinant of Onhaye.